mandag den 6. september 2010

Hollywood, here we come!?

Fredag og lørdag

Både fredag og lørdag aften var de fleste af os i byen. Fredag drak jeg dog næsten ikke fordi fire af os drenge havde aftalt med nogle kinesere at vi skulle spille fodbold lørdag morgen kl. 8. Da kl. blev halv 2 tænkte jeg dog at jeg ville droppe det. Det viste sig at være meget heldigt, for da de andre var på vej derhen blev de ringet op om at det var aflyst. Det var vildt surt for dem, for de var ikke taget med fredag pga. det og stået tidligt op osv. Så ringede Sunny også lige kl. 12 lørdag og sagde at det var aflyst, hvilket vi dog ikke rigtig kunne se hvad vi skulle bruge til.

Heldigvis fik vi spillet noget fodbold lørdag eftermiddag i stedet og basket for Benjamin og Mads' vedkommende. Var meget hyggeligt og det kan vi nemt finde på igen, hvis det kan lade sig gøre. Inden det fik vi gjort hovedrent og det var virkeligt også nødvendigt. Jeg har aldrig set så meget støv på et værelse som der viste sig at være på det her og både Johan og jeg har støvallergi.

Lørdag aften var vi lidt rundt omkring, men endte på et tag på 18. etage på en lille, vildt hyggelig terasse med plads til ca. 20. Bestemt et sted vi kommer hen igen!

Reklamefilm

Da vi spiste i søndags på Italian Street var der en der havde spurgt nogle af de andre, om de havde lyst til at være modeller. De synes det virkede lidt mærkeligt, men de gav deres telefonnumre alligevel. De blev så ringet op i går, søndag, om vi havde lyst til at være med i en reklamefilm for Tianjin, lidt ligesom Visit Denmark reklamer. Først var det kun Benjamin, Andreas og jeg der ville afsted, men det endte med at vi alle tog afsted.

Turen dertil tog lidt længere tid end det var meningen fordi der var en misforståelse om hvor vi skulle stå af, men det kosten kun ca. 15 kr. alligevel for både taxa og tog i over en time. Hjemad tog det en time i taxa, og vi har været i Tianjin hele tiden.

Da vi ankom med tog blev vi taget imod af en lille, frisk fyr det viste os vej til et vildt stort og flot hotel. Der tog vi elevatoren til 15. hvor vi kom en til tre ultra homo stylister - ham der var mest homo og hans hjælpere. Vi havde fået at vide vi skulle tage pænt tøj på, gerne jakkesæt og sorte sko, men ingen af os havde det så det blev så godt som det nu kunne, hvilket vil sige tre f.eks. kom i All Stars og jeg kom i kondisko. Pigerne fik vildt flotte kjoler på, mens de kun havde en for lille blazer og et slips til os.

Derfra gik vi et par etager op og ud på en terasse, hvor der var stillet op til filmen. Vi blev placeret lidt rundt omkring blandt lidt andre statister og så sagde de bare "smile, talk and be happy". Alting var vildt falsk opstillet, men sådan er det jo i Kina. Alting er også vildt ineffektivt, så tingene tog vildt lang tid i forhold til hvad de kunne gøre. En anden sjov ting er at de prøver på at skjule når det er dårligt. "Very good, very good, one more time".

Efter vi havde filmet lidt i et par timer og spist, fik alle undtagen Benjamin og jeg at vide at de bare skulle tage hjem. Så filmede vi lidt igen og der var scene med fire der stod og snakkede, hvor jeg så skulle gå hen forbi. Instruktøren kunne næsten intet engelsk, så hun sagde bare "walk" og "quick". Efter vi havde kørt den optagelse to eller tre gange sagde hun så "go, have a rest" og pegede på en stol, hvilket betød jeg ikke gjorde det godt nok og der kom en kineser ind i stedet for fordi han forstod hvad hun sagde.

Der var flere undervejs der kom hen til os og tilbød os at ringe igen og tilbyde os jobs. Benjamin har været afsted i dag sammen med Andreas og vi har fået sms'er og er blevet ringet op omkring det. Det sjove er at ham den ultra bøsse stylist åbenbart er meget kendt og populær i Beijing og han ville måske have Benjamin og/eller mig til at være model for hans tøj.

Taxaturen hjem foregik sammen med en studerende fra Afrika, der var rigtig flink. Han havde prøvet det et par gange før og snakkede både godt engelsk og kinesisk. Kan være vi møder ham igen til et andet job eller på Ali Baba (en bar vi er på). Orker ikke at skrive mere nu, for klokken er 12 og jeg har noget vasketøj og er godt træt efter i går. Hyg jer derhjemme:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar