torsdag den 9. september 2010

McD, Nike, KFC, Center, McD, Nike...

Ikke en gågade - gågaden!

Tirsdag trængte jeg lige til at være lidt alene, så jeg ville lige cykle en tur og se om jeg kunne finde det der lignede en fed gågade vi så på en taxatur. Det kunne jeg heldigvis og jeg startede med at gå og kigge lidt i et center på størrelse med Magasin i Århus, der lå få hundrede meter væk fra den. Så kom jeg hen til selve gågaden og kunne rimelig hurtigt se to McDonald's skildte med 2-300 meters afstand. Før det havde jeg kun gået to min fra den sidste McD og den lå en et par hundrede meter længere nede også. Det er på samme måde med KFC og man kan stå udenfor en Nike butik og se tre andre. Har aldrig oplevet noget lignende!

Nogle af de andre og jeg tog derhen igen i dag så de også kunne se det. Jeg har fået købt en ny hovedpude, så jeg forhåbentlig ikke får hold i nakken igen. Ellers har jeg været igennem næsten samtlige Nike, Adidas, Kappa og Li Ning (stort kinesisk sportsmærke) uden at kunne finde løbesko i min størrelse. Suk... Det største der har været har været nogle få i str. 46, men de har været for små også. De fleste steder har de bare kigget mærkeligt på mig og sagt nej, nej, nej, nej fordi de højest havde 44.

Teachers day

Vi havde fået at vide at vi skulle forberede et ca. 10 min. langt show til onsdag fordi det var Teachers Day. Vi havde forestillet os det var noget vi bare skulle lave ude foran skolen for ca. 20 lærere, men da vi kom på skolen kl. 15 blev vi guidet ind i busser sammen med en masse andre lærere og kørt til en stor sal lidt væk. Der blev vi anbragt ved to runde borde og fandt ud af at vi altså skulle være der i en del tid og at showet var en del større end vi havde regnet med.

Mht. vores shows havde vi fuldstændig fejlvurderet det, tænkte vi, for de andre optrædener var meget seriøse og gammeltdags kinesiske. Pigerne havde forberedt Aquas "Barbie Girl" med vildt meget make up og sjovt tøj, mens vi drenge skulle lave Elton John og Blues nummer "Sorry seems to be the hardest word". For at gøre det lidt sjovt tænkte vi at vores (drengenes) nummer skulle starte med Morten til at stå som DJ og spille techno. Mens han gjorde det skulle jeg komme op på scenen, smide trøjen og lave armbøjninger og posere. Efter lidt tid siger musikken så "Reeemix!", mens jeg står forvirret og ser de andre komme op som et ømt boyband. Videoen kommer forhåbentlig op på Michaels blog på et tidspunkt.

Efter diverse andre numre også, bl.a. vores rektor i en vild operaagtig sang som han sang rigtigt flot, skulle vi spise... og drikke. Det hedder jo "gambei" på kinesisk, hvilket betyder bund, og for at være høflige var der alle mulige der kom forbi vores bord og vi var også lige forbi rektor for at skåle på kinesisk. Vi spiste diverse kinesiske snacks og retter på kinesisk vis med et rundt snorrebord i midten som man tager fra. Arrangementet var færdigt allerede lidt over syv. Det skulle dog ikke stoppe os, så vi tog dog på Ali Baba bagefter og fik et par hyggebajere mere, så det endte meget godt på trods af at det var så mærkeligt.

Onsdag var jeg også oppe i Tv-tårnet, hvilket åbenbart er et af de højeste i verden. Det var vildt fedt at se hvor stor byen er og bare at se den oppefra på en klar dag. Byen lignede lidt noget i Legoland oppefra pga. alle højhusene, men den var rigtig flot ellers. Der er billeder af det på Facebook. Ellers har jeg lige linket til de andres blogge nedenunder, hvis nogen gerne vil læse de andres beretninger. Hyg jer derhjemme:)

Johan:
http://www.travelmarket.dk/travellog/johankrogh/ikinasland

Michael:
http://kinamand.mono.net/


Mads:
http://web.me.com/madshm/Mads_M%C3%B8ller/Foside.html
 
Andreas:
http://ahk.smartlog.dk/
 
Morten:
http://kureikina.page.tl/
 
Benjamin:
http://benjaikina.smartlog.dk/v-k-fra-trygge-rammer-post216257
 
Laura:
http://benjaikina.smartlog.dk/v-k-fra-trygge-rammer-post216257
 
Tine:
http://chinabytine.blogspot.com/
 
Malene:
http://www.blog.dk/malenekeller

Ingen kommentarer:

Send en kommentar